Hatteradatok-logo

Tesztünkből MOST megtudhatja, mi a LEGSÜRGŐSEBB vezetői feladata!
A NAGY TITOK: Miért a CÉGSZERVEZÉS a vezető (tulajdonos) legsürgősebb feladata?
Vajon miért van úgy, hogy a tengerjáró hajók kapítánya (a VEZETŐ), mindig a hajóhídon tartózkodik, és mindössze arra figyel, hogy jó felé, kellő sebességgel, a veszélyek elkerülésével halad-e a hajó (cég), és minden beosztott rendben teszi-e a dolgát? Lehet hogy azért, mert a (cégszervezés) a hajón dolgozó emberek munkájának megszervezése, rendben van?

Tudja-e, hogy minél nagyobb egy tengerjáró hajó (vállalkozás), annál nehezebb vele manőverezni, irányt változtatni? Annál nagyobb körön tud megfordulni, annál hamarabb kell elkezdeni fékezni, stb. azaz, annál nehezebb a vezető feladata, annál bagyobb munkát jelent a cégszervezés!
Talán pont ezért van a kapitányi híd is egyre magasabban, hogy minél messzebb lehessen látni! Namármost, ha a kapitány csak ritkán lenne a hídon, mert hol a gépházban kellene valamit megjavítani a gépész helyett (nem vezetői feladat!), hol a konyhában mosogatni a szakács helyett (nem vezetői feladat!), mekkora veszélyt is jelentene ez a hajó, a rakomány, vagy az utasok számára? Hogyan állna ilyenkor a cégszervezés?

Ön milyen sűrün, és mennyi időt tölt a kapítányi hídon, és látja el vezetői feladatait?

Gondolom, ha minden a tervek szerint halad..., akkor eleget! EKKOR A CÉGSZERVEZÉS RENDBEN VAN AZ öN VÁLLALKOZÁSÁNÁL! De ha nem az útiterv (irány, sebesség, kikötők, stb.) szerint halad a hajó (cég), akkor valami gond van az irányítással, a vezetői feladat ellátásával, a cégszervezéssel!

Választó vonal
  Mi lehet a baj ilyenkor?
 • A célpiacon, a jelenlegi tevékenységgel nem érhető el a megfelelő bevétel!
 • Baj van a dolgozók moráljával, etikájával
 • Nem tudják a munkatársak, hogy mi a konkrét feladatuk, és azt hogyan lehet jól elvégezni!
 • Gondok vannak a cégen belüli információ áramlással, vezetői adatokkal!
 • FONTOS A SORREND! De azt is tudni, kell, hogy a felsorolt négy terület közül melyik, mennyire van rendben! Hiába a legnagyobb gond pl. a 3. területen, ha az adott célpiacon NEM LEHET ELÉRNI A TÚLÉLÉSHEZ SZÜKSÉGES BEVÉTELT!

  Ezért a RENDBE TÉTELT az első ponttal kell kezdeni, de ha az rendben van, csak akkor szabad a 2. ponttal folytatni! Ez a cégszervezés lényege!

  Választó vonal
  Hogyan tudhatja meg, hogy melyik terület MILYEN ÁLLAPOTBAN VAN?
  Az elmúlt évek során kidolgoztunk egy olyan 80-kérdéses tesztet, amely kb. 10-perc alatt kitölthető, és amelynek feldolozott eredményét egy héten belül megkapja megadott e-mail címére, és amelyből azonnal ,magyarázatokkal együtt láthatja, melyik terület milyen állapotban van az Ön vállalkozásában! Hol a legsürgősebb a cégszervezési feladat!

  Ehhez nincs másra szükség, mint pár adatának megadására az alábbi mezőkben!
  Ne habozzon, és holnap megtudja, hogyan áll vállalkozása, hol van a legsürgősebb tennivaló!

  Tóth Erzsébet
  Tánczos János
  Tóth Erzsébet
  cégbiztonsági tanácsadó
  Tánczos János
  cégműködtetési tanácsadó
  Választó vonal

  A teszt kiértékelés elküldéséhez, kérem, adja meg elérhetőségi adatait!

   Mi történik, ha MOST, ITT JELENTKEZIK a tesztre:
  1. Sikeres jelentkezése esetén, azonnal megjelennek a képernyőjén a teszt kérdések.
  2. Ha valamennyit megválaszolta, és leküldte, pár percen belül megjelenik a kiértékelés!

  Partnereink
  véleményeiből:

  "Az első tárgyalásunk a Háttér kft-ben zajlott.
  Egy új vállatirányítási rendszer megvásárlása, és annak bevezetésének támogatása volt a tét.
  Magam is szervezőmérnök lévén körülnéztem a cégben,hiszen az ember állapotáról a környezete sok mindent elárul. Egyik ámulatból a másikba estem.Olyan rend és rendszer fogadott, amivel eddig még nem találkoztam. Megkötöttük az üzletet, természetesen egyéb előnyöket is figyelembe véve. És ezek az előnyök sem mindennaposak voltak:két ízig-vérig a szakmájának elkötelezett ember, aki szívvel és lélekkel dolgozik, szakmailag olyan komplex módon felkészült, ami nagyon kevés van az országban. Fejükben van a világ legsikeresebb management tudása, a szervezetfejlesztéstől a személyzetkiválasztásig. Együttműködésünk során olyan figyelmet szenteltek a MEGOLDÁSOKNAK, ami CSAK AZ EREDMÉNY SZÁMÍT TÍPUSÚ VEZETŐT is meghajlásra kényszerítené. És még valami:rendelkeznek azzal a nagyfokú érzékenységgel, és lojalitással, amire minden vezetőnek az együttműködés során szüksége van. Igazi ritkaságok a gyönygyhalászok számára, ha egy kicsit is hasonlítani lehet a vállalati tanácsadó jó kiválasztását a gyöngyhalászathoz!"


  R.Tölli Valéria cégtulajdonos

  "Évek óta kerestem azt a szervezeti, működési modellt, amely rugalmasan, és egyszerűen módosítható, de valóban a mi cégünkre szabott, a dolgozók számára is könnyen megérthető, elfogadható.
  Az elméleti modell megismerése után is gondjaim voltak annak cégemre alkalmazásával, amelyhez döntő segítséget kaptam Jánostól szervezetünk működésének áttekintésével, és a tevékenységünkre jellemző feladatkörök meghatározásában, pontosításában.
  Azóta általam is naprakészen tartható, és egyre nagyobb arányban, a mindennapokban is működő szervezetünk van. Azóta is tartó, más területekre kiterjedő együttműködésünk során, bármikor fordulhatok hozzá kérdéseimmel, dilémáimmal."


  Rácz Vince ügyvezető;
  Asparagus Kft;
  www.asparagus.hu


  ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!


  Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, a Felhasználási feltételeket! és az Üzemeltető adatait!
  Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57857/2012. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes!

  Copyright Info
  Copyright 1992-2017 Tánczos János. Minden jog fenntartva.