Hatteradatok-logo

Sikereink termékeink, szolgáltatásaink szerint csoportosítva
(Ha a kiválasztott linkre kattint, rögtön az ahhoz a témához tartozó sikereket látja!)

Az együttműködésről általában:
Választó vonal

Az együttműködésről általában:
"Az első tárgyalásunk a Háttér kft-ben zajlott. Egy új vállalatirányítási rendszer megvásárlása, és annak bevezetésének támogatása volt a tét. Magam is szervezőmérnök lévén körülnéztem a cégben, hiszen az ember állapotáról a környezete sok mindent elárul. Egyik ámulatból a másikba estem. Olyan rend és rendszer fogadott, amivel eddig még nem találkoztam. Megkötöttük az üzletet, természetesen egyéb előnyöket is figyelembe véve. És ezek az előnyök sem mindennaposak voltak: két ízig-vérig a szakmájának elkötelezett ember, aki szívvel és lélekkel dolgozik, szakmailag olyan komplex módon felkészült, ami nagyon kevés van az országban. Fejükben van a világ legsikeresebb management tudása, a szervezetfejlesztéstől a személyzet kiválasztásig. Együttműködésünk során olyan figyelmet szenteltek a MEGOLDÁSOKNAK, ami CSAK AZ EREDMÉNY SZÁMÍT TÍPUSÚ VEZETŐT is meghajlásra kényszerítené. És még valami: rendelkeznek azzal a nagyfokú érzékenységgel, és lojalitással, amire minden vezetőnek az együttműködés során szüksége van. Igazi ritkaságok a gyöngyhalászok számára, ha egy kicsit is hasonlítani lehet a vállalati tanácsadó jó kiválasztását a gyöngyhalászathoz!"
Tölli Valéria tulajdonos

"Több hónapja dolgozunk, dolgozom együtt Jánossal. Nagyon sok területen dolgoztam eddig az gondolva, hogy az így jó. János azt tanította nekem, hogy nem kell mindenütt jelen lennem, elég ha megtalálom, és betanítom a megfelelő embert, és csak ellenőröm őt.
Sokat segített abban, hogy gondolkodjam rendszerben. Ehhez nagy segítség a közösen lekészített szervezési tábla, ami mostanra a lehető legjobb formájában megszületett. Mi nem tudtuk volna megcsinálni nélkületek, pedig először úgy gondoltam! Nagyon sok munkát átadtam a szervezési tábla elkészülte óta, és már azt is látom, mit kellene rendszeresen kérni ahhoz, hogy még többet átadjak! A szervezési tábla elkészítésével, bevezetésével sokkal tudatosabb lett a munkánk."

T.V.I. elnökségi tag

"A konzultációkon tanultak bevezetése után:
- Muszáj mindenkinek leírni mindent, már csak írásban kommunikálunk!
- Rendszeresen vannak vezetői, és munkatársi értekezleteink.
- Alaposan be kell tanítani az egyes posztok viselőit!"

M.L. tulajdonos

"Óriási segítség volt, a többiek agyának összesimításához kaptam eszközöket, amivel láthatóvá tehetem a gondolatokat! Még jobb lett volna, ha az egész szervezet összes kalapcsomagját együtt elkészítettük volna, és segítetek azokat bevezetni!"
T.Gy elnök

"Együttműködésünk óta több kisebb-nagyobb feladat megoldásakor is NAGYON HASZNOSNAK TALÁLTAM azt a munkamódszert, amit a HÁTTÉR Kft használ a minden napokban. Ennek lényege, hogy olyan lépésekből álló programot készítenek, amelyben a mi és a HÁTTÉR Kft feladati egyértelműen meg vannak határozva és határidőzve. Ezt közösen hagyjuk jóvá, és hajtjuk végre, amely eddig mindig sikerre vezetett. Ez a módszer kontrollálhatóvá teszi a feladatok végrehajtását. Különösen nagy segítség számomra, hogy Erzsébet és János közel 30-éve dolgozik gyakorló vállalkozóként, ezért rengeteg kipróbált módszerrel, gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek!"
R. V. tulajdonos-ügyvezető

Választó vonal

AJÁNDÉK vállalkozói "szerszámok"

Mi a legsürgősebb teendőm-TESZT:

"Feltöltés alatt!"

valaki

Fizetőképesség megőrzése, helyreállítása:

"Évek óta nézegettem a cégem pénzügyeit, és kerestem azt a megoldást, amivel folyamatossá, és biztossá tehetem fizetőképességünket. Voltak jobb, és rosszabb időszakaink is. Amikor egy nagy beruházás után még szigorúbb kényszert jelentett a fizetőképesség János ajánlotta fel számomra, hogy segít egy működő megoldást bevezetni a cégemben.VÁLLALKOZÁSOM FIZETŐKÉPESSÉGE HELYREÁLLT!
Ha akkor ezt a munkát János segítségével nem végzem el, már nem lenne semmi abból a vállalkozásomból, most pedig FIZETÉSI GONDOK nélkül működik! Nagy, NÉLKÜLÖZHETETLEN, GYORS és éppen időben jött segítség volt a HÁTTÉR kft-től!
Ha korábban beszélünk erről, biztosan évi 7 számjegyű összegeket tudok megtakarítani, csak azért mert van róla egyáltalán információm, egy külső nézőpontot adott a konzultáció, végre úgy is rá tudtam nézni a saját vállalkozásomra, mint egy befektetésre, minden elfogultság nélkül egyszerűen a számok tükrében!"


B. A. Tulajdonos-cégvezető

"Ahogy olvastam, minden változatnál eszembe jutott 1-2 régi vevőnk!
K. R. értékesítő

"Egy kiegészítő gondolat: Amit nem tud megfinanszírozni, ne vállalja el, vagy finanszíroztassa meg a megrendelővel!
G.A.

"Elgondolkodtató, de a sok nemmel esetleg eltéríthetem a céget a fejlődési pályáról.Válság idelyén azt mondják beruházni fejleszteni kell, (egyet is értek ezzel) ami ugyancsak a likviditás terhére megy. Érdeklődve várom a folytatást! Köszönöm a cikket."
L.M.

"Ezt máris tovább küldöm fizetésképtelen vevőim részére. Ez így tömör és érthető, nem változtatnék rajta. Szerintem ez is jól van összefoglalva. Ezt megfogom mutatni néhány nem fizető vevőmnek, mert mindig azt a pénzt költik el amit meg sem kerestek.
Dr. S. I.

"Szemfelnyitó, az biztos! Viszont egy olyan egyszemélyes vállalkozásban, amit most indítok el, és az előzőnek csak a hiteleit, adósságait hoztam magammal, igen nehéz még elképzelni is, hogyan ültethetném át ezt a valóságba. Minden esetre azon leszek,hogy elérjem!
Sz.E.

Cégvezetői GPS:

"...anyagaiban olyan példákat használ, amiben a vállalkozó magára vagy a helyzetére ismer és így könnyen azonosítja be a saját dolgait. Egy kicsit másként fogalmazva, a lelkész a templomban is példákkal szemlélteti a dolgokat, így könnyebb elfogadni, mert nem ráerőltetve kapja, hanem felismeri, beazonosítja és maga dönt az alkalmazásról."

Török György elnök
KKV Klaszterház Zrt

"Leszámítva azt, hogy sokszor ideális feltételeket vesz alapul, nagyon sok elgondolkodtató dologról olvastam a cikksorozatban, mellyel egy kicsit úgy érzem a látóterem is bővült. Köszönet érte."
K.R;

"Tetszett a közérthetősége, gyakorlatiassága. Egy-kétszer lehetett volna specifikusabb, az izgalmasabbá tette volna!"

H.T;

Megfelelő hosszúságban volt a téma feldolgozva.Kérdés-felelet, felsorolás, példák segítettek a saját munkámra vetíteni az üzenetet!"
T.Gy-né


Eredményes marketing:

"Tanulmányaim során többször találkoztam a marketinggel, ennek ellenére tudott újatt mutatni számomra. A "nyomógomb" ötlet számora új volt, de a későbbiekben biztosan ki fogom próbálni! Konkrét példákon keresztül sokkal élvezhetőbb és felfoghatóbb a téma, a tapasztalatok hasznosak voltak."
K. R. kezdő marketinges

"Nagyon egyszerű, mindenkinek ismernie kellen, aki vállalkozik, és bármit elad! Nagyon rövid idő alatt sokat lehet tanulni! Használni KELL!"
T. E.

"Jó, hogy a gyakorlati megvalósításban, a mindennapi életben való használatra tanít bennünket!"
Gy. Sz. P.

Választó vonal

VÁSÁROLHATÓ vállalkozói "szerszámok"

Cégtestőr listák:

"Feltöltés alatt!"

valaki

SOS telefonos tanácsadó:

"Feltöltés alatt!"

valaki

A tulajdonos MÁR NEM ügyvezető!:

"Feltöltés alatt!"

valaki


Vezetőt támogató könyvelési adatok:
"A HÁTTÉR Kft-től Tóth Erzsébet mérlegképes könyvelő a partnerünk. Nagy energiákkal, és az első pillanattól kezdve a tökéletességre, átláthatóságra törekszik. Sikerült munkatársaimmal megértetnie, hogy csak úgy kaphatok NAPRAKÉSZ KÖNYVELÉSI ADATOKAT, ha a forgalmi bizonylatokon túl a rezsi költségek, bank és pénztár is naprakészen könyvelt."
R.V. tulajdonos-ügyvezetőADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!


Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, a Felhasználási feltételeket! és az Üzemeltető adatait!
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57857/2012. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes!

Copyright Info
Copyright 1992-2017 TĂĄnczos JĂĄnos. Minden jog fenntartva.