Hatteradatok-logo

Amit rólunk tudni érdemes!


Miért ezzel foglalkozunk?: Mert személyes CÉLUNK, olyan üzleti tevékenység hosszú távú végzése, amely, a VÁLTOZTATÁS LEHETŐSÉGÉT KERESŐ tulajdonosoknak, cégvezetőknek hatékony szervezési, és vállalkozás-működtetési tanácsadással, - annak, adott cégbe történő MŰKÖDŐ bevezetésében való AKTÍV közreműködéssel SEGÍTENI TUD, hogy anyagilag, HITELEK nélkül is, sikeresek, fizetőképesek legyenek, és fejlődni tudjanak!
RÖVIDEN: Hogy Ön elérje vállalkozói céljait!
Választó vonal

Honnan jöttünk? Miért gondoljuk, hogy segíteni tudunk Önnek?


1982-től, az első Gazdasági Törvény bevezetése óta vannak vállalkozásaink, ezek nyereséges működtetéséből élünk, (Még soha nem számoltak fel, nem vált fizetésképtelenné egyik vállalkozásunk sem!) és sok-sok munkatársnak biztosítottuk az évek során megélhetést.
1991 végén alapítottuk a HÁTTÉR Kft-t, mely az első években vállalkozók képzésével, üzleti tervezéssel, cégalapítási tanácsadással, kiállítás-, és üzletember találkozó szervezéssel foglalkozott Romániában és Magyarországon.
Romániában 66 vegyes vállalatalapításnál közreműködtünk, ebből háromban tulajdonosként is érdekeltek voltunk. Kettőben a tulajdoni részünket SOKSZOROS HASZONNAL értékesítettük, egyet a tevékenység abbahagyása (kiállítás szervezés) miatt megszüntettünk.

Részt vettünk az orosházi Giese-KAZÉP Kft és a GEU Kft német tulajdonostól történő kivásárlásában, a GEU Kft sikeres átszervezésében, műszaki, pénzügyi újraindításában. Munkánk eredményeképpen egy csődbe jutott gyár (volt Giese-KAZÉP) újra termelni kezdett, munkahelyet teremtve 60-80 embernek. A jól működő GEU Hungária Kft-ben lévő tulajdoni részünket, 2000-ben jelentős nyereséggel értékesítettük!

Az 1991-óta működtettük, irányítottunk egy kereskedelmi-szolgáltató céget, amelyet a gazdasági helyzethez igazodva 2009-ben átszerveztünk három ÖNÁLLÓ, TISZTA PROFILÚ céggé. A szétválás teljes (Jogi-, adminisztrációs, számviteli-, stb.) kidolgozása, végrehajtása, a mi munkánk volt. A tulajdonosok célja a szétválással a cégek értékesítése volt, - egyet már sikeresen értékesítettünk, a másik kettő eladása folyamatban van.

Készítettünk hitelpályázatokhoz üzleti terveket. Volt amikor megbízónk végül azért fizetett, mert levezettük a számára, jobb, ha nem veszi fel a hitelt, mert abba a vállalkozása két éven belül tönkremegy!. A tulajdonos, a terv adatinak birtokában átszervezte a cégét, és önerőből megoldotta fizetési problémáit.
Másik helyen a céges átvilágításunk hatására, a problémákra végre őszintén ránéző ügyvezető-tulajdonos, át-, és szétszervezte a cégét, egyik veszteséges üzletágát megszüntette, a másik kettőt TELJESEN ÁTSZERVEZVE, ma boldogabb és anyagilag stabilabb, mint valaha.

Kidolgoztuk, és több cégben bevezettük azt a pénzügyi menedzsmentet, amelyet használva a cég vezetői naprakész pénzügyi adatok birtokában hozhatják meg döntéseiket, és visszanyerik, vagy megtartják fizetőképességüket! (A módszer bármilyen könyvelésre adaptálható.)

Példát adtunk, és ma is adunk arra, hogy lehet egymást erősítve, férj-feleségként közös célokért együtt dolgozni vállalkozásokban úgy, hogy magánéletünkre nem hátrányosan, hanem előnyösen hat az EGYÜTT DOLGOZÁS. Ezt a tudást, ma már más családi vállalkozások problémamegoldásaiban is használjuk.

Kidolgozott módszereink vannak hatékony munkavégzésre, és felelősségteljes, etikus hozzáállású munkatársak kiválasztásra, betanítására,stb.

Választó vonal

Ahogyan dolgozunk:
1. Egy, a tulajdonosokkal, vezető munkatársakkal kitöltetett cégteszt alapján megnézzük, hogy a vállalkozás fontos területei milyen állapotban vannak.
2. A tulajdonosokkal, vezetőkkel együtt leginkább változtatandó területről készítünk egy írásba foglalt, aktuális állapotot bemutató "fényképet".
3. Közösen meghatározzuk az IDEÁLIS (elérendő) állapotot.
4. Megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi állapot mennyire tér el az IDEÁLIS állapottól, és annak elérésére készítünk egy programot, - melyet igény esetén - a vezetőkkel együtt dolgozva valósítunk meg.

MI NEM CSAK TANÁCSOT ADUNK, hanem - ha igénylik - ODA IS ÁLLUNK ÖN MELLÉ, ÉS ÖNNEL EGYÜTT DOLGOZUNK IS az ideális állapot mielőbbi eléréséért! Addig maradunk, amíg nélkülünk is hozza a cég az elvárt eredményt, mindezt igen komoly részben SIKERDÍJÉRT.

Amire még büszkébbek vagyunk:
A három gyermekünkre, akik ma már birtokában vannak annak a tudásnak, amivel képesek önállóan, sikeresen a saját életüket élni.

A legbüszkébben viszont arra vagyunk,
Hogy olyan munkát végzünk, amivel minden esetben segíteni tudunk, és azok, akik velünk együtt dolgoznak a cégük, vállalkozásuk sikeresebbé tételén "emberként" is kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lesznek.

Mikor, miért érdemes velünk dolgoznia?
Mert személyünkben sok éves, működő megoldásokat ismerő, vállalkozásvezetési gyakorlattal, gyors probléma felismerő és megoldásokkal rendelkező szakembereket kap, egészen speciális, EGYEDI esetek megoldására is,
  Mint például az alábbi esetekben:
 • Vitáim, rossz érzéseim vannak a tulajdonos társaimmal
 • Rengeteget kell napi problémákkal foglalkoznom! A munkatársak sokszor nem végzik jól a dolgukat!
 • Nincsenek jó vezető társaim!
 • Felmondott a legjobb munkatársam!
 • Hogyan dolgozzak együtt a családtagjaimmal!
 • Ha így megy tovább, felszámolhatnak, de én nem akarom!
 • Több új vevő, bevétel kellene!
 • Csak bizonytalan adataim vannak a cégemről!
 • Hogy adjam el a raktárkészletem!
 • Kirúgnám, de nem merem!.stb.
Választó vonal

Hogyan szerezhet minderről adatokat, SAJÁT tapasztalatokat?


Tóth Erzsébet
Tánczos János

Tóth Erzsébet
mérlegképes könyvelő
gyakorló ügyvezető
cégbiztonsági-tanácsadó
www.totherzsebet.hu

Tánczos János
okleveles villamosmérnök
gyakorló ügyvezető
cégműködtetési-tanácsadó
www.tanczosjanos.hu


ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!

Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az

Copyright Info
Copyright 1992-2019 Tánczos János. Minden jog fenntartva.