Hatteradatok-logo

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérlek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

 

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és általános szerződésnek minősül, amely nem egyedi, nem iktatjuk, a későbbiekben csak ezen elérhetőségen kereshető vissza, tekinthető meg.

 

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken van lehetőség.

 

A www.hatteradatok.hu weboldal használatával, az oldalon történő regisztrációval, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a weboldal általános szerződési feltételeit, felhasználási irányelveit, és adatkezelési elveit.

 

E nyilatkozat tartalma:

 

Üzemeltetői adatok

Megrendelhető termékek, szolgáltatások

Felhasználási feltételek

Az ingyenes anyagokról

Rendelési információk

A megrendelések feldolgozása

Rendelés menete

Garancia

Elállás joga

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

 

Üzemeltetői adatok :

 

- HÁTTÉR Kft.

 

- Adószám: 11393786-2-06

 

- Cégjegyzékszám: 06-09-004014

 

- Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. j. u. 155.

 

- Számlaszám: CIB Bank ZRt 10700158-02461504-51100005

 

- TEÁOR: 8299'08

 

- Elektronikus elérhetőség: info(@)hatteradatok.hu

 

- A kapcsolattartó: Tánczos János

 

- Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-57857/2012.

 

- Szerződés nyelve: Magyar

 

Weboldalunkon közvetlen kereskedelmi tevékenységet nem végzünk, csak az általunk készített és gyártott anyagok megrendelésére biztosítunk internetes lehetőséget – az oldal katalógus áruházként és információs rendszerként működik.

 

Megrendelhető termékek, szolgáltatások:

Cégműködtetéssel kapcsolatos információk, saját gyártású írott és hanganyagok érhetők el, illetve rendlehetők meg.

 

A tartalmak egyes részei regisztrációhoz kötöttek, ám teljesen ingyenesen hozzáférhetők.

 

A fizetős termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és ahol az szükséges, minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási- és szállítási költség nem kerül felszámításra.

 

Amennyiben termékeinket utánvétes formában szeretné elérni, arra a mindenkori postai utánvét díja kerül felszámításra– tehát az utánvét különdíja a termék vételárán felül fizetendő!

 

A megjelenített termékek on-line rendelhetőek meg. Az átvétel módja postai küldeményként vagy esetenként a megrendelő által megadott e-mail fiókba érkező, a letöltés helyét megadó e-mail üzeneten keresztül lehetséges. A szolgáltatások, előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe.

 

Felhasználási feltételek

 

A www.hatteradatok.hu honlapon található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal a HÁTTÉR Kft., mint jogtulajdonos rendelkezik.

 

A tartalom vállalkozás, gazdálkodó szervezet számára saját célra szabadon felhasználható.

 

Minden egyéb felhasználáshoz a HÁTTÉR Kft. kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

 

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti fel a jogsértő.

 

A díjfizetés mértéke: 10 000 Ft/nap+Áfa

 

Ismételten: a saját célú felhasználás az oktató anyagokra, tanulmányokra, tippekre, ötletekre nem érvényes.

 

Az egyes referenciaként bemutatott munkák, szövegrészek, egyéb részletek szerzői jog oltalma alatt állnak, azok másolása, részleteiben vagy egészében történő egyértelmű felhasználása tilos.

 

Ezen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a HÁTTÉR Kft. az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

 

A a HÁTTÉR Kft. nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  jogi előírásokat – ez nem a HÁTTÉR Kft. jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

 

Az ingyenes anyagokról

 

A www.hatteradatok.hu oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérem, amennyiben nem ért egyet azokkal, ne nyissa meg az oldalakat!

 

1. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat

 

2. Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

 

3. Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben - sem jelöli meg kéretlen levélként.

 

4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. Ezen törlés sikertelensége estén (kifejezetten, de nem kizárólag, technikai hiba esetén) a felhasználó e-mail-ben kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

 

Rendelési információk:

 

A vásárlás regisztrációhoz nem kötött. A megrendelés leadása az adott termékek értékesítési célú weboldalán található elektronikus megrendelő lap kitöltésével történik.

 

A megrendelő lap kitöltése szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollévők között kötött szerződések jogkörét érinti, és az 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

 

A megrendelések leadására minden nap 0-24-ig van lehetőség.

 

A megrendeléskor leadott adatok védelmét az adatvédelmi irányelveknél tárgyaljuk.

 

A megrendelések feldolgozása:

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08-18 óráig.

 

Az ezen kívül eső időkben érkező megrendelések a beérkezést követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

 

Általános teljesítési határidő: a termékek vételárának beérkezésétől számított 3-7 munkanapon belül.

 

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szolgálnak.

 

a HÁTTÉR Kft. fenntartja a jogot a tartalmak, külső megjelenés külön értesítés nélküli megváltoztatására.

 

a HÁTTÉR Kft. fenntartja a jogot a beérkezett megrendelések visszautasítására, ideértve kifejezetten, de nem kizárólag a versenytársak megrendeléseit.

 

Rendelés menete:

 

1. A megrendelés az egyes termékek, szolgáltatások értékesítő oldalán található rendelési form kitöltésével kezdődik

 

2. töltse ki a szükséges adatokat - ügyeljen a PONTOS adatokra, ideértve a számlázási, szállítási, valamint a kapcsolati adatokat – hibás adatok esetén a megrendelés érvénytelen!

 

3. kattintson a megrendelés feliratú gombra!

 

4. Minden megrendelés esetében kell kapnia kell egy visszaigazoló e-mail-t – ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézza meg a levelező fiókja SPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találja a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adott meg a rendelésnél, ez esetben keressen minket az info(@)hatteradatok.hu e-mail címen!

 

5. A visszaigazolás után kapni fog tőlünk egy díjbekérő számlát E-MAIL-ben (hibás adatok esetén ezt nem tudjuk elküldeni), amely alapján az ellenérték kifizetését el tudja indítani - ha ez az e-mail nem érkezne meg, akkor első lépésként nézze meg a levelező fiókjaSPAM SZŰRŐJÉT, ha ott nem találja a levelet, akkor lehet, hogy hibás adatokat adott meg a rendelésnél, ez esetben keressen minket az info(@)hatteradatok.hu e-mail címen.

 

6. Jelenleg csak banki átutalással fizetheti ki rendelésed ellenértékét. A feltüntetett fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. Mielöbb megérkezik a pénz, annál hamarabb küldjük a megrendelt anyagot!

 

7. A számlát a csomagodban találja. Letölthető anyag esetén az utalás beérkezése UTÁN 3 munkanapon belül postázzuk az Ön által megadott postázási címre.

 

Garancia:

 

a HÁTTÉR Kft. minden termékére 3 hónap elégedettségi garanciát vállal. Ha a termék nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, akkor a termék teljes vételára visszautalásra kerül.

 

Egyes esetekben a HÁTTÉR Kft. kérheti a termék visszaküldését – függetlenül annak használtsági fokától. Ez esetben a termék visszapostázási költsége a megrendelőt terheli.

 

A garanciális visszatérítés NEM tartalmazza a rendeléskor külön igényelt utánvétes kiszállítás díját.

 

Az egyéb szolgáltatások garanciájáról a felek külön szerződésben állapodnak meg.

 

A sikerdíjas szolgáltatásra külön garancia nincs – a megrendelő csak a siker mértékének megfelelő díjat fizet a HÁTTÉR Kft-nek.

 

A megrendelő a garanciális igényét az info(@)hatteradatok.hu e-mail címen jelezheti.

 

Elállás joga:

 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

 

a HÁTTÉR Kft. a termék visszaérkezését követően a kormányrendeletnek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát, ha azt a vevő addigra megfizette.

 

Elállási/Felmondási jog

 

14 napon belül jogosult vagy indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, jogosult vagy 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

 

Az elállási/felmondási határidő a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le.

 

Ha elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat köteles  vagy eljuttatni postán az a HÁTTÉR Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 155. címre, VAGY elektronikus úton, az info[@]hatteradatok.hu e-mail címre.

 

Határidőben gyakorolja az elállási/felmondási jogátt, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 

Az elállás/felmondás joghatásai

 

Ha eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.)

 

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

 

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte (HA a termék visszaküldésére van lehetőség): a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

 

Elektronikus termék esetén a visszaküldés nem indokolt.

 

Ha kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az általad nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

 

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

 

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

Címzett: a HÁTTÉR Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Szántó K. J. u. 155.

 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:4

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

 

A fogyasztó(k) neve:

 

A fogyasztó(k) címe:

 

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

 

Kelt:

 

 

A törvény további részleteinek megtekintése itt.

 

Amennyiben élni szeretne elállási jogoddal, a megadott elérhetőségeink valamelyikén megteheti!.

 

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

 

Az oldal használata során a HÁTTÉR Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

 

A www.hatteradatok.hu honlap, illetve az azt működtető HÁTTÉR Kft (adatkezelő) a honlapon nyújtott bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz köti.

 

A regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az adatkezelő a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

 

Az adatkezelő a honlapon gazdasági szervezeteknek, vállalkozásoknak szóló, számukra hasznos információkat tesz közzé, így a regisztrált felhasználókat, mint a számukra küldendő üzenetek címzettjét, nem tekinti természetes személynek.

 

A regisztráció során a hatteradatok.hu honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük:

 

- név (keresztnév)

 

- email cím

 

A regisztráció bármikor megszüntethető a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható leiratkozási linkre kattintva.

 

A regisztráció során megadott adatok módosítása a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható adatmódosítás linkre kattintva végezhető el.

 

A felhasználó az info(@)hatteradatok.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet felvilágosítást a személyes adatairól, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról.

 

Sütik használata

 

A honlap regisztráció nélküli és regisztrált tagként való használata során az alábbi, konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre, statisztikai célokból:

 

- látogató IP címe

 

- látogatás kezdete (letöltött oldalanként is)

 

- látogatás vége (letöltött oldalanként is)

 

- a használt böngésző típusa

 

- az érkezés külső kiindulási pontja (kereső, levelező rendszer, honlap)

 

A blogon való hozzászólás során az alábbi technikai információk is rögzítésre kerülnek:

 

- ideiglenes felhasználói név

 

- kapcsolati e-mail cím

 

- hozzászólás időpontja

 

Egyes szolgáltatások igénybevételéhez cookie-k engedélyezése is szükségessé válhat. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Előfordulhat azonban, hogy a cookie-k tiltása esetén a weboldal bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

 

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

 

- hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre

 

- saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése

 

- értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása

 

- évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos - ingyenes, és olykor fizetős - termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, ajánlása

 

Az weboldal oldalain leadott megrendelés adatai a rendelés leadása során magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra..

 

Adataid törlését, módosítását az info(@)hatteradatok.hu e-mail címen kérheted írásban.

 

Az adatkezelő kizárólag olyan személyeknek engedélyez hozzáférést a kezelt adatokhoz, amely személyek szerződéses jogviszony keretében végzett tevékenysége az adatkezelés céljának megvalósításához közvetlenül szükséges.

 

Az adatkezelő az alábbi adatfeldolgozókat vonja be az egyes részfeladatokba:

 

- MiniCRM Zrt., 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. – online marketing szoftver üzemeltetője

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!

Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az

Copyright Info
Copyright 1992-2019 Tánczos János. Minden jog fenntartva.