Hatteradatok-logo

Nagysikerű bemutató rendezvény Szabadkán

A sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen NYOLC dologról!


A Vajdasági Magyar Mérnökök és Műszakiak Egyesülete meghívására bemutatót előadást tartottunk Szabadkán.
A 32 résztvevő jelentős része aktív vállalkozó volt, a többiek végzős középiskolások.
A rendezvény olyan jól sikerült, annyi érdeklődő kérdés, tapasztalat került elmondásra megbeszélésre, hogy a tervezett fél óra helyett 1,5-óráig tartott!

Képek a rendezvényről:
Kép-1 Kép-2 Kép-3

A résztvevők véleményeiből:

Az előadás jó témákat ölelt fel, csak az volt a probléma hogy kevés kezdő vállalkozó volt jelen, a tanulók pedig még fiatalok, igaz végzős középiskolások volta!
Tóth Károly
Hasznos, érdekes volt és várom a következő előadásokat tisztelettel:
POKY-KURTOSKALACS

Szerintem nagyon jó és hasznos előadás volt. Sok új dolgot hallottunk amit bárki, akár vállalkozó akár magán személy tudja az életben használni. Szerintem remek előadás volt, és akivel beszéltem ö is megvolt elégedve az előadás menetével. Egyesek mondják, hogy alkalmaznak bizonyos dolgokat, amit az előadáson hallottak, de jó újra hallani az újításokat, hogy el ne felejtsük a megtanultakat.
Tisztelettel: Pék István

Kicsit túl általánosnak tűnt, meg kicsit magától értetődőnek, de nyilván ilyen rövid idő alatt nem lehet túl sokat elmondani. Esetleg egy-két konkrétabb, gyakorlatiasabb dolgot is szívesen meghallgattam volna, szerintem az olyan dolgok jobban felkeltik a hallgatóság érdeklődését (hogy néznek ki a hosszabb tanfolyamok, milyen szoftvereket, eszközöket módszereket alkalmaznak...). Az előadásmód közvetlen és nagyon barátságos volt, a kérdésemre készséggel és örömmel válaszoltak.
Szegedi Mihály

Én nagyon hasznosnak találtam az előadást és gondolom, hogy erre a témára meg sokat lehetne beszélgetni. Pillanatnyilag abban tudnék segíteni, hogy a temerini Iparosok és Vállalkozók Egyesület elnökét informálom az ott hallottakról, és átadom neki a szórólapot.
E.Z.

Választó vonal
Ha érdekli hasonló rendezvény az Ön közelében, (és nem egy e-mailben tőlünk irányítottuk erre az oldalra), JELENTKEZZEN MOST AZ ALÁBBI ADATOKKAL!
- Sikeres regisztráció esetén, azonnal kap egy visszaigazolást a képernyőjére.
- Minden hasonló rendezvény időpontjáról és helyszínéről értesítést kap!
- A hírlevelek alján lévő léinkre kattintva, BÁRMIKOR LEÍRATKOZHAT HÍRLEVELÜNKRŐL!
Tánczos János

Tánczos János
1982-től 3 vállalkozásban gyakorló ügyvezető
cégműködtetési tanácsadó
Amit rólunk tudni érdemes
Kapcsolat


ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!


Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, a Felhasználási feltételeket! és az Üzemeltető adatait!
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57857/2012. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes!

Copyright Info
Copyright 1992-2017 Tánczos János. Minden jog fenntartva.