Hatteradatok-logo

Mi a különbség a CÉGVEZETÉSHEZ SZÜKSÉGES pénzügyi adatok, és a könyvelő számai között?
Mit érdemes kérdeznie a könyvelőjétől?

Önnek, mint vállalkozást alapító, működtető vezetőnek a tevékenységét is számos jogi, számviteli, pénzügyi és egyéb rendelkezés, törvény szabályozza, amelyek betartását a megfelelő hatóságok rendkívül szigorúan, és egyre gyakrabban ellenőrzik.

Biztosan az Ön figyelmét is többnyire leköti a stratégiai vagy napi üzleti, szervezési tevékenység így ezeket a szabályozókat nem, vagy csak hiányosan ismeri, - ezért bizalmát legtöbbször a cége pénzügyeinek törvényessége felett őrködő könyvelőjébe helyezi. Cégvezetőként azonban fontos, hogy tudja mi a különbség a vállalkozása könyvelése és pénzügye között!
Egy jó könyvelő, könyvelés, nagyon megkönnyítheti az Ön dolgát!

Tudja Ön, hogy milyen a JÓ KÖNYVELŐ?
. . A jó könyvelő nemcsak a törvényes működés őre, hanem az adott vállalat egyik - ha nem a legjobb - ismerője is.
. . A gyorsan változó gazdasági környezet törvényi előírásaiban sziklaszilárdan eligazodik, részletekbe menően ismeri a cég elmúlt időszaki működését, adatait.

Szivesen ELMONDJUK-MEGMUTATJUK Önnek, milyen egy jó könyvelői adatszolgáltatás!
MOST kérem az INGYENES KONZULTÁCIÓ-t, azonnal kitöltöm a jelentkezési lapot!


Választó vonal

Az Ön könyvelőjére jellemzőek az alábbiak?


. . Naprakész (cége rögzített adatait legkésőbb másnap látja!) , pontos adatokat szolgáltat a cégvezetőnek üzleti tervek megalkotásához, stratégiai döntések meghozatalához, mindennapi döntéseihez (hitelfelvétel, pályázatok, beszerzések, eszközvásárlások..)
. . Az egyre nehezedő gazdasági helyzetben csak azok a vállalkozások maradnak életben, és képesek a működésüket, támogató lehetőségeket megragadni, akiknek könyvelése átlátható és naprakész.
. . Adatai alapján a cégvezetés nem csak a számvitelei eredményességét tudja naprakészen, hanem azt is mennyi pénze van. Hiszen a kettő nem ugyanaz.

Szivesen ELMONDJUK-MEGMUTATJUK Önnek, milyen egy jó könyvelői adatszolgáltatás!
MOST kérem az INGYENES KONZULTÁCIÓ-t, azonnal kitöltöm a jelentkezési lapot!


Választó vonal

Az Ön könyvelője ilyen?


Ha már biztosan tudja, hogy nem, vagy esetleg még bizonytalan a megítélésben, regisztráljon most és kérjen egy egy órás ingyenes konzultációt, ahol Önnel együtt ránézünk jelenlegi helyzetére, és arra, hogy az ideális érdekében mit érdemes tennie.

A Háttér Kft nem csak a fenti elvárásoknak megfelelően könyvel ügyfeleinek, hanem a már meglévő, működő könyvelési adatszolgáltatásokat is segít a vezetés igényeinek megfelelően kialakítani.
Partnercégeink vezetői számára internetes hozzáférést biztosítunk saját könyvelésükhöz, ahonnan bármikor adatokat kérhetnek le, és személyesen is nyomon követhetik munkánkat, vállalkozásuk eredményét, pénzügyi helyzetét.

Cégvezetőként is tudom, mi az, amire egy vezetőnek szüksége van pénzügyei tisztán-látásához, ezért tudok Önnek is segíteni!


Tóth Erzsébet
cécbiztonsági-tanácsadó

Vevőink írták:


"A felmérés során több érdekes kérdést kaptunk, ezek egyszerűek voltak, de mégis sokszor nehéz volt válaszolni rájuk.
Remélem kapunk megoldásokat arra, hogyan tudunk jobban dolgozni, hogyan lehetünk eredményesebbek!"

Baranyai Antal
ügyvezető igazgató

Az Ön tanácsadója:
Tóth Erzsébet
Tóth Erzsébet
mérlegképes könyvelő
Választó vonal

E-mail címével és kereszt nevével regisztráljon MOST!

A megadott e-mail címre egy pár kérdésből álló kérdőívet küldünk, és válaszai beküldése után a konzultáció időpontját egyeztetjük!


ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!


Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, a Felhasználási feltételeket! és az Üzemeltető adatait!
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57857/2012. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes!

Copyright Info
Copyright 1992-2017 Tánczos János. Minden jog fenntartva.