Hatteradatok-logo


Önnek, mint egy vállalkozás tulajdonosának, vezetőjének, minden felmerülő helyzet megoldásához, vannak KIPRÓBÁLTAN MŰKÖDŐ MÓDSZERI, "SZERSZÁMAI"?
Mint amikor egy jó vízszerelő, minden mozdulathoz AZONNAL KIVÁLASZTJA a legjobban működő SZERSZÁMOT, és gyorsan eredményt ér vele!

Még ma is csak drága iskolákban, keveseknek tanítják a vállalkozói ismereteket!
Nagyon kevesünknek adatik meg a lehetőség, hogy közelébe kerüljünk olyan vállalkozónak, képzésnek, tréningnek, ahol TUDATOSAN TANÍTJÁK? vagy legalább "ellesni hagyják" a vállalkozói tudást, tapasztalatot!

1982-óta gyűjtött, HÉT vállalkozásban EREDMÉNYESEN kipróbált tapasztalatainkat, vállalkozói szerszámainkat gyűjtöttük, és gyűjtjük össze azért, HOGY DÍJMENTESEN ÖNNEK ADJUK!

Hiszünk benne, hogy egy ügyes, jól túlélni akaró vállalkozó KERESI A KIPRÓBÁLTAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOKAT!

ÍME A JELENLEGI VÁLASZTÉK!

Választó vonal

AJÁNDÉK vállalkozói szerszámok. - DÍJMENTESEN ELÉRHETŐ anyagaink:
Részletekért klikkeljen a kiválasztott mezőben, az Érdekelnek a részletek >>> gombra!

1. Tudatos, eredményes vezető, aki azzal foglalkozik AMI A LEGSÜRGŐSEBB:


Mi az ÖN legsürgősebb vezetői feladata?

Egy 80 kérdéses -kb. 10 perc alatt kitölthető- TESZT, amely 4 területre csoportosítva megmutatja Önnek, vállalkozása mely területe milyen állapotban van, és Önnek hol, KONKRÉTAN mi a LEGSÜRGŐSEBB TEENDŐJE, hogy túlélő vállalkozó legyen!

Érdekelnek a részletek >>>

2. Fizetőképes vállalkozás:


Hogyan tud fizetőképessé lenni, és az is maradni?

Ebben a letölthető e-bookban 7+1 olyan lépést talál, amellyek megvalósításával eredményes vállalkozó lesz, megőrizheti, vagy visszaállíthatja fizetőképességét HITELEK nélkül is!

Érdekelnek a részletek >>>

3. Cégvezetői GPS


Hogyan tudja összeállítani egy konkrét célja eléréséhez szükséges lépések sorrendjét?

Képzelje el, hogy nem csak az autójában, hanem a vállalkozásában is van egy jó GPS-e. Ha tudja a célt, a közbülső állomásokat, és a haladás módját => megkapja a pontos "útvonalat", teendőket, amelyek betartásával eléri a kitűzött célt! 13+1 részben.

Érdekelnek a részletek >>>

4. Eredményes hirdetés:


Hogyan állítsa össze hirdetését?

Ez a 6-részes cikksorozat megmondja, mi az a pár fontos dolog, amit nem hagyhat figyelmen kívül, ha hirdetést készit?

Érdekelnek a részletek >>>ADATKEZELÉSI ALAPELVÜNK:- SOHA nem fogjuk az Ön nevét, elérhetőségi adatait, vagy együttműködésünk történetét kiadni SENKINEK, és főleg nem értékesítjük!


Azáltal, hogy használja ezt az internetes oldalt, elismeri, hogy olvasta, ismeri, és elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, a Felhasználási feltételeket! és az Üzemeltető adatait!
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-57857/2012. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes!

Copyright Info
Copyright 1992-2017 TĂĄnczos JĂĄnos. Minden jog fenntartva.